Breaking News

Ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι κατέβαινε εμπορικό τρένο

Μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι κατέβαινε εμπορικό τρένο.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης του Ο.Σ.Ε. Νέων Πόρων που βρίσκεται αμέσως μετά τον σταθμό της Λάρισας και λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, φέρεται να είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο σταθμάρχη ότι κατεβαίνει εμπορικό τρένο.

Ο 59χρονος σταθμάρχης που έχει συλληφθεί για την τραγωδία είχε ενημερωθεί με εσωτερική επικοινωνία από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων ότι η εμπορική αμαξοστοιχία φεύγει από την κάθοδο με κατεύθυνση προς Αθήνα στις 23:04, 17 λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση. Η συγκεκριμένη επικοινωνία είναι καταγεγραμμένη.

Ο συγκεκριμένος σταθμάρχης ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν στις Αρχές που ερευνούν την τραγωδία.

zougla.gr

Δες επίσης

Έκτακτη σύσκεψη από τον Τραμπ για το Ορμούζ – Φρουροί της Επανάστασης: Το Στενό κλειστό μέχρι την άρση αποκλεισμού των ΗΠΑ

Κλειστό παραμένει το το Στενό του Ορμούζ καθώς σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, όσα πλοία επιχείρησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *