Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ)

Ξεκινούν οι εργασίες του 7ου Συνεδρίου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, το οποίο διεξάγεται στη Βιέννη από τις 9 ως τις 11 Δεκεμβρίου.

Ενημερώνει σχετικά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Στο συνέδριο του ΚΕΑ θα χαραχθούν οι βασικοί πολιτικοί άξονες δράσης και θα εκλεγεί η νέα ηγεσία του κόμματος, για την επόμενη τριετία.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελείται από τους/τις: Ράνια Σβίγκου (Γραμματέα της Κ.Ε.), Γιώργο Βασιλειάδη (αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ε.), Δανάη Κολτσίδα (μέλος της Π.Γ., υπεύθυνη του Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διευθύντρια του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς), Γιώργο Κατρούγκαλο (Τομεάρχη Εξωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας), Γιάννη Μπουρνού (Αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών της Κ.Ο.), Σπύρο Δανέλλη (πρ. βουλευτή και ευρωβουλευτή, Συντονιστή του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής), Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, (Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο), Νατάσα Θεοδωρακοπούλου (απερχόμενη Αντιπρόεδρο του ΚΕΑ), Όλγα Αθανίτη (μέλος της Κ.Ε. και της απερχόμενης Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΕΑ, Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής), Γιάννη Βουλγαράκη (μέλος της Κ.Ε., Συντονιστή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής), Γιώργο Καρατσιουμπάνη (μέλος της Κ.Ε. και της Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), Βίκη Τσεφαλά, (μέλος του ΚΣ, υπεύθυνη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ). Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετέχει και ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βαγγέλης Καλπαδάκης.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πάνω από 1 δις €, οι επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ξεπέρασαν το 1 δις ευρώ οι επενδύσεις στον Πρωτογενή Τομέα που θα χρηματοδοτηθούν από το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *