Breaking News

Ο Θ. Χειμάρας στη διαδικτυακή εκδήλωση «Η Ενεργειακή Ασφάλεια της Ελλάδος στο Σύγχρονο Γεωπολιτικό Περιβάλλον».

Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας συμμετείχε  στη διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ) με θέμα «Η Ενεργειακή Ασφάλεια της Ελλάδος στο Σύγχρονο Γεωπολιτικό Περιβάλλον».

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής αναφέρει:

«Στο Webinar που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ), αναφέρθηκα στις προτεραιότητες των ενεργειακών πολιτικών της Κυβέρνησης. Στη σκακιέρα του σύγχρονου γεωπολιτικού περιβάλλοντος, η Ελλάδα εφαρμόζει ενεργητικές πολιτικές, δεν περιμένει. Αναδεικνύεται ως φερέγγυος ενεργειακός κόμβος της Ανατολικής Μεσογείου, διεκδικεί αυξημένα οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη.

Συνάπτει στρατηγικές συμφωνίες συνεργασίας με χώρες όπως η Κύπρος, το Ισραήλ, η Αίγυπτος και η Ιταλία. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μπανούτσο και τα μέλη του ΚΕΔΙΣΑ για την πρόσκληση και την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή μας».

Ολόκληρη η εισήγηση: https://youtu.be/vjnmUZCMt4U

 

Δες επίσης

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: 1η μέρα περιοδείας στην Ιερά Επισκοπή Θαυμακού

Με τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στην γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Ομβριακής Δομοκού ολοκληρώθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *