Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Θ. Γιαννόπουλος προς Μητσοτάκη: “Ο αποκλεισμός ατόμων και αγωνιστών της παράταξής μας εύλογα δημιουργεί πικρία…”

Δήλωση προς τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο πρώην Υφυπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρε Κυριάκο,

πιστεύω ότι η παράταξή μας το κόμμα μας διαθέτει ικανά στελέχη, καταξιωμένα, με σπουδές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με βιογραφικά σημειώματα κύρους και επιπέδου, με πολιτική ιστορία, που θα μπορούσε κάποιο από όλα αυτά να έχει προταθεί για την διακεκριμένη αυτή θέση του Προέδρου του ΟΟΣΑ και όχι η κομματική ξένη για εμάς, ικανή κατά τα άλλα, κα. Διαμαντοπούλου.

Ο συνεχής και συστηματικός αποκλεισμός των ατόμων και αγωνιστών της παράταξής μας εύλογα δημιουργεί πικρία και ανησυχία προς τα που πάει η παράταξή μας. Μήπως ισχύει αυτό που λέγεται και θρυλείται η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ στη Κυβέρνηση!!!

Πρόεδρε,

κάποτε μπορεί να είναι και αρκετά γρήγορα πιστεύω λόγω των εξελίξεων, διεθνών και υγειονομικών, να ζητήσεις τη βοήθεια των κομματικών και παραταξιακών στελεχών και μαχητών. Φοβάμαι ότι θα βρεθούνε διχασμένοι, απογοητευμένοι και πιθανόν αφού έχουνε απομονωθεί και αποκλεισθεί από τις επιλογές σου να στρίψουν τη πλάτη τους και να επιλέξουν και προτιμήσουν κάτι άλλο.

Αυτό το απεύχομαι!!!

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής

τ. Υφυπουργός Υγείας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία – Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού

Ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου: “Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *