Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Θ. Γιαννόπουλος προς Μητσοτάκη: “Ο αποκλεισμός ατόμων και αγωνιστών της παράταξής μας εύλογα δημιουργεί πικρία…”

Δήλωση προς τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο πρώην Υφυπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρε Κυριάκο,

πιστεύω ότι η παράταξή μας το κόμμα μας διαθέτει ικανά στελέχη, καταξιωμένα, με σπουδές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με βιογραφικά σημειώματα κύρους και επιπέδου, με πολιτική ιστορία, που θα μπορούσε κάποιο από όλα αυτά να έχει προταθεί για την διακεκριμένη αυτή θέση του Προέδρου του ΟΟΣΑ και όχι η κομματική ξένη για εμάς, ικανή κατά τα άλλα, κα. Διαμαντοπούλου.

Ο συνεχής και συστηματικός αποκλεισμός των ατόμων και αγωνιστών της παράταξής μας εύλογα δημιουργεί πικρία και ανησυχία προς τα που πάει η παράταξή μας. Μήπως ισχύει αυτό που λέγεται και θρυλείται η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ στη Κυβέρνηση!!!

Πρόεδρε,

κάποτε μπορεί να είναι και αρκετά γρήγορα πιστεύω λόγω των εξελίξεων, διεθνών και υγειονομικών, να ζητήσεις τη βοήθεια των κομματικών και παραταξιακών στελεχών και μαχητών. Φοβάμαι ότι θα βρεθούνε διχασμένοι, απογοητευμένοι και πιθανόν αφού έχουνε απομονωθεί και αποκλεισθεί από τις επιλογές σου να στρίψουν τη πλάτη τους και να επιλέξουν και προτιμήσουν κάτι άλλο.

Αυτό το απεύχομαι!!!

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής

τ. Υφυπουργός Υγείας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φιλικός αγώνας ΠΑΣ Λαμία- Λεβαδειακός

Δύο φιλικά παιχνίδια για τον ΠΑΣ Λαμία, το πρώτο στις 3/12/2022 Το Σάββατο 3/12/2022 και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *