Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Θ. Καραΐσκος σε ρόλο  σε ξεναγού σε μαθητές της Λαμίας!

Σε μία εκπαιδευτική  δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Λαμιεών κ. Θύμιος Καραΐσκος,   οποίος σε ρόλο  σε ξεναγού, συνόδευσε  μαθητές  της Λαμίας σε δημοτικούς χώρους όπως το Δημαρχείο, τη Δημοτική  Πινακοθήκη και την αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος:

“Ίσως να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά εμείς οι ενήλικες που ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση, μπορεί να έχουμε συνηθίσει στην κριτική από τον κάθε δημότη, ωστόσο μια συνάντηση με παιδιά και μάλιστα δημοτικού σχολείου είναι πάντα αφοπλιστική και γεμάτη εκπλήξεις.
Τα παιδιά δεν έχουν δισταγμούς να ρωτήσουν, δεν βάζουν ποτέ αναστολές στα αιτήματά τους, δεν «λοξοδρομούν» και δεν «μασάνε» τα λόγια τους και προπάντων κρύβουν πάντα μέσα τους αλήθειες, που πολλές φορές οι μεγαλύτεροι δεν τολμούν καν να πουν.
Σήμερα είχαμε την χαρά να συναντήσουμε τα παιδιά της τρίτης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μαγνησίας. Τα ξεναγήσαμε στο Δημαρχείο, στη Δημοτική μας Πινακοθήκη και στην αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Μια αίθουσα που δικαιωματικά σε λίγα χρόνια θα ανήκει σε αυτά τα παιδιά, κάποια μάλιστα από αυτά θα πάρουν τη θέση μας και κάποια θα μετουσιώσουν τις σημερινές τους ανησυχίες σε αιτήματα.
Κυρίως όμως με χαρά ακούσαμε τις απορίες και τα αιτήματά τους, αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες τους, απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους, και προπάντων είδαμε μέσα από τα νεανικά μάτια τους τη Λαμία που ονειρεύονται, που αγαπούν και που νοιάζονται.
Εμείς με την σειρά μας, τους δώσαμε μια υπόσχεση…
Να την παραδώσουμε καλύτερη από ότι την παραλάβαμε και να την παραδώσουμε δεκτική και φιλική στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις του μέλλοντος.
Το μέλλον που ανήκει σε αυτά τα παιδιά, που σήμερα μας συνάντησαν ως επισκέπτες σε έναν άγνωστο για εκείνα χώρο, αλλά αύριο δικαίως θα απαιτήσουν, την πόλη που αξίζει σε κάθε ενεργό πολίτη.”

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κ. Μαρκόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ Σήμερα 4/2 είναι η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *