Ο Θανάσης Λυκόπουλος, πρώην Πρόεδρος πλέον του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, αναφέρει σχετικά με τις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά όπως και στο τμήμα της Λαμίας.
“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους στη Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών και στους επικεφαλής για το σημερινό μεγάλο αποτέλεσμα στις εκλογές του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς.
Για μία ακόμη φορά, 3η κατά σειρά, αυτοδύναμοι με ευρύτατη αποδοχή στο σώμα των μηχανικών της Ανατολικής Στερεάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με πίστη και αφοσίωση έδωσαν μαζί μας τον αγώνα αυτόν ενισχύοντας τους συνδυασμούς της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, αλλά και συνολικά σε όλους τους μηχανικούς του τόπου μας που με τη συμμετοχή τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλώς το τέλος της προσπάθειας μας, αλλά η αρχή της συνέχισης της και θα σταθούμε όλοι δίπλα στη νέα διοίκηση που θα προκύψει.”
Λαμία: Εκλογές στο ΤΕΕ – Στην κάλπη οι μηχανικοί [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας




