Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Θύμιος Καραΐσκος για την επίθεση που δέχθηκε

 

Η δήλωση του κ. Θύμιου Καραΐσκου για την  επίθεση που δέχθηκε

“Χθες το βράδυ, εμφανίστηκα στην εκπομπή «Βήμα για Όλους», όπου και εξήγησα τον λόγο για τον οποίο ο κ. Παπαϊωάννου μετατράπηκε από φίλος σε εχθρός μου.

Μετά την εκπομπή και καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου με το αυτοκίνητό μου δέχθηκα τραμπούκικη επίθεση αγνώστων. Από καθαρή τύχη γλύτωσα τα χειρότερα.

Ευχαριστώ όλες και όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης.
Είμαι καλά στην υγεία μου.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Όχι μόνο σε αυτούς που μου επιτέθηκαν, αλλά και σε κάθε πιθανό ηθικό αυτουργό: Δεν φοβάμαι. Δεν υποχωρώ. Δεν κάνω εκπτώσεις. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, μέχρι τέλους.”

 

 

 

Επίσης, ο συνδυασμός “ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από το θόρυβο που δημιουργήθηκε στα εθνικά ΜΜΕ, οι σύμβουλοι του κ. Παπαϊωάννου κατάφεραν να τον πείσουν να βγάλει μια ανακοίνωση καταδίκης της χθεσινής επίθεσης.

Και αυτή ακόμη την έβγαλε με μισόλογα και αφήνοντας υπονοούμενα, παρά το γεγονός πως αφορά ένα περιστατικό που καταγράφεται στα πλέον μελανά της ιστορίας του τόπου.

Γνωστή η τακτική του. Αυτή η τακτική πυροδοτεί «κλίμα», και αυτή η τακτική θεωρεί ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει η πόλη «μια εργολαβία».

Όπως επίσης γνωστή και η αντίληψή του για το δημόσιο διάλογο. Ή συμφωνείς μαζί του ή σηκώνεται και φεύγει, άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.

Ο άνθρωπος πού φιλάρεσκα χρησιμοποιεί τον Γκαίμπελς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, όταν λίγη ώρα μετά από εκείνο που συνέβη, πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο.

Ίσως τον εμπόδισαν να σταματήσει τα δεκάδες αυτοκίνητα και οι δεκάδες άνθρωποι και αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φάνης Σπανός από Χαλκίδα :«Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες»

  «Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου!» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *