Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Τζιβελέκας, πρώτη φορά στην Οικονομική Επιτροπή – Όχι για ζητήματα της Σπερχειάδας αλλά για συμφέροντα του…

Έκπληξη μεγάλη ήταν η παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας στην Οικονομική Επιτροπή. Παρέστη για πρώτη φορά στα δύο χρόνια στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όχι για θέματα της Κοινότητας Σπερχειάδας αλλά για ιδίον οικονομικό όφελος…

Τέτοια γλυκιά συμπεριφορά που επέδειξε – για τα συμφέροντα του- δεν μπορούμε να μην την δείξουμε στους αναγνώστες μας για να γνωρίζουν και το άλλο πρόσωπο του…
Ένα από τα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης στις 30/7/2021 ήταν η απευθείας ανάθεση σε τοπικό συνεταιρισμό για υλοτομία.
Στον εν λόγω συνεταιρισμό είναι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Τζιβελέκας που ήταν παρών στη συζήτηση της ανάθεσης.

Λόγω των εύλογων συμφερόντων που προκύπτουν ο Τζιβελέκας παρουσίασε το « γλυκό του πρόσωπο» όπου συνεχώς ευχαριστούσε τον Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή για την ανάθεση όπου πήρε και τον λόγο να μιλήσει σχετικά. Μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο είπε στο Δήμαρχο «Ευχαριστούμε θα μπορούσατε να δώσετε την δουλειά και σε άλλον».
Όταν θέλει γίνεται και γλυκός, γίνεται και συγκαταβατικός!

Τώρα, πως μπορεί και συμμετέχει στον συνεταιρισμό με τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του και μάλιστα για υλοτομία – μία βαριά εργασία – είναι ένα ερώτημα βασικό διότι αλλιώς τα παρουσιάζει τα πράγματα σε δημόσια έγγραφα και που συκοφαντεί άλλους ως προς την υγεία του. Μπορεί και να μην συμμετέχει εργασιακά αλλά επικοινωνιακά.

Δεν είναι προς σύνταξη; Όχι τίποτα άλλο, εμείς για το καλό του λέμε για την υγεία του καλοπροαίρετα και να τον προστατεύσουμε από τόσο σκληρή εργασία…
Εκείνο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι για την ανάθεση μπορούσαν να την ¨διεκδικήσουν¨ και ιδιώτες επαγγελματίες, όχι μόνο συνεταιρισμοί κάτι που πρέπει να γίνεται γενικώς στους επαγγελματίες, με δίκαιο τρόπο και αναλογικά να δίνονται οι εργασίες.

Υ.Γ. Υπό αυτή την λογική, ο γραφών ως επαγγελματίας του Δήμου επί σειρά ετών και στην τόσο μεγάλη προσφορά που έχει κάνει στον τόπο του, ερωτά, πότε θα έρθει η στιγμή να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για ανάθεση εργασίας;;; Όχι βέβαια με τον ίδιο τρόπο του Τζιβελέκα….

Δείτε το βίντεο:

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, Κυριακή 27/11/2022

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Κυριακή 27/11/2022 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *