Ακολουθήστε μας στο facebook

“ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ” από το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Νομού Φθιώτιδας

 « Κλείνουν την ΛΑΡΚΟ, απολύουν όλους τους εργαζόμενους. Κινητοποίηση και συγκέντρωση στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα το Σάββατο 17 Οκτώβρη 2020 στις11:00 το πρωί».

Σε εφαρμογή του νόμου που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τον Φλεβάρη του 2020,εντάσσοντας τη ΛΑΡΚΟ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης με προοπτική την ιδιωτικοποίηση -εκποίηση της, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τη σύσταση «κοινωνικού ταμείου» και την απόλυση όλων των εργαζομένων.

Στον αντίποδα του κατάπτυστου σχεδίου  της Κυβέρνησης  οι εργαζόμενοι μέσα από μαζικές συνελεύσεις αποφάσισαν την συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων με συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Λάρυμνας το Σαββάτο στις 11/10/2020.

Σ’αυτόν τον αγώνα το Συνδικάτο μας  στα τρόφιμα-ποτά του νομού Φθιώτιδας θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκφράζοντας την έμπρακτη και τίμια εργατική αλληλεγγύη στους συναδέρφους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Καλούμε όλους τους εργατοτεχνίτες και υπαλλήλους στα τρόφιμα-ποτά του νομού μας στην συγκέντρωση στην πύλη της ΛΑΡΚΟ το Σάββατο στις 11.00 το πρωί για να δώσουμε ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στην εργατιά και τον λαό της περιοχής.

      ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ-ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

                                                                                     

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το 11ο Σεργιάνι Παράδοσης στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας [ΦΩΤΟ]

Μία όμορφη πολιτιστική βραδιά στον Άγιο Κωνσταντίνο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *