Breaking News

Οδηγούσε επικίνδυνα μηχανή, ακινητοποιήθηκε και έριξε κάτω αστυνομικό με κεφαλιά…

Συνελήφθη, στις 15-11-2025 το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της απειλής, της εξύβρισης και της επικίνδυνης οδήγησης.

Ειδικότερα, στην πόλη της Λάρισας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελλομένων για επικίνδυνη οδήγηση δίκυκλης μοτοσικλέτας, από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε ο ανωτέρω, οδηγός αυτής, και όταν επιχείρησαν να προβούν σε έλεγχο αυτού, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, εξυβρίζοντάς τους και απωθώντας τους με τα χέρια.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του, απώθησε με το κεφάλι του και έριξε επί του οδοστρώματος τον έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Ο προαναφερθείς αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

 

_____________

*Φωτογραφία αρχείου

Δες επίσης

Φθιώτιδα – Πένθιμα: Έφυγαν από την ζωή (12/12/2025)

Tέλεση κηδειών στην περιοχή της Φθιώτιδας που γνωστοποιήθηκαν -Έφυγε από τη ζωή ο  Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *