Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις/εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας στα πλαίσια των δράσεων για τους μικρούς της φίλους, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για παιδιά ηλικίας (5-12) με θέμα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την διεύθυνση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας, την πρώτη δράση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:00 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τα χείλη της συγγραφέως Εύης Σταματίου την ιστορία του βιβλίου «Ο γλύκας των Χριστουγέννων». Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, θα γίνει στο χώρο του Παιδικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης και θα εμπλουτιστεί με σχετικό υλικό.

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 έως 12:30. Πρόκειται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στην Ελλάδα και στον κόσμο» μέσα από το οποίο οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και να περιπλανηθούν στις συνήθειες των άλλων λαών μέσα από ένα εικονικό ταξίδι στον κόσμο.

Λόγω της χωρητικότητας της αίθουσας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2231067208 (εσωτ. 2) για να κλείσετε θέσεις.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις θα είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Ελλάδα μέσω του ΕΟΔΥ, ένα από τα έξι κράτη μέλη της νέας Ευρωπαϊκής Ειδικής Ομάδας για την Υγεία (EUHTF)

Το EUHTF θα παρέχει υποστήριξη στα κράτη μέλη της ΕΕ/ΕΟΧ, τις χώρες εταίρους και τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *