Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι δύο νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης της Φθιώτιδας στον Μητροπολίτη κ. Συμεών

Τους δύο νέους Διευθυντές Εκπαιδεύσεως του Νομού Φθιώτιδος δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και αγάπη ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών δέχθηκε το νέο Διευθυντή Α/θμιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ευθύμιο Γκούμα, καθώς και το νέο Διευθυντή Β/μιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα επί τη αναλήψει των νέων τους καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους δύο Διευθυντές την από Θεού δύναμη και ευλογία στο σπουδαίο και ευθυνοφόρο έργο τους και τόνισε την ανάγκη συστηματικής, τακτικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της τοπικής μας Εκκλησίας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.

Τόσο ο κ. Γκούμας, όσο και ο κ. Σπαλιώρας ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις πατρικές του ευχές και τον διαβεβαίωσαν για την συνέχιση της συνεργασίας και των δύο βαθμίδων εκπαιδεύσεως με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ενώ εξήραν το εκπαιδευτικό έργο το οποίο επιτελεί η τοπική μας Εκκλησία, συγχαίροντας τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και την δημιουργία και λειτουργία πρότυπων εκπαιδευτικών δομών σε όλο το εύρος του Μητροπολιτικής Περιφερείας.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σύσκεψη της Κ.Ο Λιβαδειάς του ΚΚΕ για τις δημοτικές εκλογές

Η Κ.Ο Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί όλους και όλες που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *