Breaking News

Οι έμποροι της Βενετίας εγκαινίασαν με τον καλύτερο τρόπο το νέο σπίτι του Cartel Τεχνοχώρος

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 23 Μαΐου η νέα παράσταση της ομάδας Cartel, η οποία ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό, σημειώνοντας τα πρώτα sold out!

Οι έμποροι της Βενετίας σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη, εγκαινίασαν με τον καλύτερο τρόπο το νέο σπίτι του Cartel Τεχνοχώρος στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Κλωσταί Πεταλούδα-Μουζάκης» στο Αιγάλεω.

Στην παράσταση «Οι έμποροι της Βενετίας» ο Τσέζαρις Γκραουζίνις εμπνέεται από το ίσως πιο ακαθόριστο, αμφιλεγόμενο σαιξπηρικό έργο και το μεταφέρει στο σήμερα, σε μια παράσταση πολιτική και πανκ, χωρίς στεγανά, που όμως μένει πιστή στη διαχρονική δύναμη των κεντρικών θεματικών του πρωτότυπου: τη δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα, την εκδίκηση, αλλά και τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας.

Στην καθηλωτική μεταφορά που παρουσιάζεται στο Τεχνοχώρο Cartel με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο πολυσύνθετος κόσμος του Αντόνιο, του Μπασίανο, της Πόρσια, του Σάιλοκ και των υπόλοιπων σαιξπηρικών ηρώων τοποθετείται σε μια Βενετία μεταβιομηχανική και δυστοπική, χωρίς νερό, με άδεια κανάλια. Μια Βενετία μέσα σε ένα άδειο εργοστάσιο, μια πόλη που δεν υπάρχει πια και όπου όλα μπορούν να συμβούν….

H Θεατρική ομάδα CARTEL
Η θεατρική ομάδα CARTEL έχει διαγράψει από το 2013 την δική της δυναμική και ανεξάρτητη πορεία στα θεατρικά δρώμενα, συναρπάζοντας το αθηναϊκό κοινό με τις πάντα ανατρεπτικές παραστάσεις της, με πιο πρόσφατες τις μεγάλες επιτυχίες: Άνθρωποι και ποντίκια του Τζον Στάινμπεκ, τον Άρη της Σοφίας Αδαμίδου και τα Κόκκινα Φανάρια του Αλέκου Γαλανού, όλες σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Από καθαριστές του βυθού, «καθαριστές» του καρκίνου

Βρίσκεται στον βυθό, μοιάζει με μαλακό σωλήνα και δύσκολα φαντάζεται κανείς ότι θα μπορούσε να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *