Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη στο Καρπενήσι

Δήμος Καρπενησίου: Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη, οι οποίες κορυφώθηκαν με την “Τελευταία Νύχτα” Αναπαράσταση της Μάχης του Κεφαλόβρυσου.

Στο ηρωικό Κεφαλόβρυσο αφού αποτίσαμε τις δέουσες τιμές στον ήρωα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας και ακολούθησε η μεγάλη πομπή των Πολιτιστικών Σωματείων και Φιλαρμονικών. Η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε με το θεατρικό πολυμεσικό δρώμενο όπου με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας, τον Όμιλο Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού “Ο Λιάρος” και άλλων φιλοξενούμενων συλλόγων, παρουσιάστηκε η επίθεση του Μάρκου Μπότσαρη, η θυσία και ο ηρωικός του θάνατος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές του δρώμενου και των διήμερων τιμητικών μας εκδηλώσεων.

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίησή τους” δήλωσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Σουλιώτης.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παρέμβαση των Δημάρχων Αγράφων-Αργιθέας & Λίμνης Πλαστήρα για την διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

Με παρέμβασή τους προς τους αρμόδιους φορείς, οι Δήμαρχοι Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, αναφέρονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *