Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδος

Στη μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδος προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στη ριζική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της πρώην Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων (τ. Νομαρχίας Φθιώτιδας), προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να μεταστεγάσει τη Διεύθυνση Επικοινωνιών και Μεταφορών της Π.Ε. Φθιώτιδας.Πρόκειται για ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες αναβαθμίστηκαν εξ΄ ολοκλήρου και εκσυγχρονίστηκαν για την οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας, των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.  

Παράλληλα, με την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος, η  Π.Ε. Φθιώτιδας  εξοικονομεί 4.457,77 ευρώ μηνιαίως, από τα μισθώματα του ακινήτου που στεγαζόταν η Υπηρεσία. Η νέα έδρα της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Φθιώτιδας βρίσκεται στο τέρμα της οδού Παπαποστόλου, στη Λαμία.

 «Με την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών και Μεταφορών της Π.Ε. Φθιώτιδας, σε ιδιόκτητο κτίριο, προσφέρουμε καλύτερη υπηρεσιακή λειτουργία για το προσωπικό, τους εξυπηρετούμενους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας. Παράλληλα, εξοικονομούμε πόρους. Χρήματα των πολιτών που οφείλουμε να διαχειριζόμαστε με χρηστότητα και αποτελεσματικότητα.» , δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 

Αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας τόνισε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να υλοποιεί προτάσεις που συμβαδίζουν με την καλυτέρευση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της. Η Π.Ε. Φθιώτιδας αξιοποιεί έναν ιδιόκτητο χώρο και τον μετατρέπει σε μια σύγχρονη και λειτουργική υπηρεσία.»

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αταλάντη: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αταλάντης  “Η Ένωσις” ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *