Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας “Μουσική και ποίηση στη σύγχρονη Ελλάδα”

 

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας “Μουσική και ποίηση στη σύγχρονη Ελλάδα”. Περίπου 450 μαθητές δημοτικού παρακολούθησαν  μια διαδραστική παρουσίαση, σχετικά με το ταξίδι της μελοποιημένης ποίησης από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Μικροί μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί τραγούδησαν σπουδαία έργα μελοποιημένης ποίησης, έπαιξαν ψηφιακά παιχνίδια και μελοποίησαν δικούς τους στίχους με γεννήτριες τεχνητής νοημοσύνης.

Τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος ήταν εμφανή από την πρώτη κιόλας στιγμή, μέσα από τη θερμή συμμετοχή και το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παιδιών στο τέλος κάθε συνάντησης.

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας ευχαριστεί θερμά τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Λαμιέων για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει απρόσκοπτα στην υψηλή καλλιτεχνική και αισθητική παιδεία της πόλης μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές μας Σταυρούλα Μπότη (Θεωρητικά Μαθήματα – όμποε), Πέπη Παπαμίχου (Φλάουτο), Γιώργο Αλεξίου (Μπουζούκι), Χρυσόστομο Μαλάτο (Σύγχρονο τραγούδι) και Ευθύμιο Τσακωνίτη (Ντραμς), για την άψογη υλοποίηση του προγράμματος και τη μεγάλη συνεισφορά τους στην εκπαίδευση και στην ψυχαγωγία των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκπαιδευτική – καλλιτεχνική δράση.

Από την Διεύθυνση του Δ.Ω.Λ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Η αυθεντικότητα, η φύση και η γαστρονομία είναι τα τρία στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και «ευθύνονται» για τη μοναδικότητα της Σίφνου

Σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic «Να μαγειρέψουν σαν Ελληνες» παροτρύνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *