Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας: Παραμένει Δήμαρχος Δ. Δομοκού ο Μπ. Λιόλιος

Απορρίφθηκε η ένσταση εις βάρος του αποτελέσματος των εκλογών στον Δήμο Δομοκού και ο Χαράλαμπος Λιόλιος παραμένει Δήμαρχος όπως αναφέρει ο ίδιος στην σχετική ενημέρωση μετά από απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας: “…επικυρώθηκε αμετάκλητα η απόφαση των πολιτών του Δήμου Δομοκού να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του συνδυασμού «+Δημότες»”.

Η σχετική  ενημέρωση:

“Με την υπ. αριθμ. Α2266/12-11-2020 απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας επικυρώθηκε αμετάκλητα η απόφαση των πολιτών του Δήμου Δομοκού να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του συνδυασμού «+Δημότες» και να με αναδείξουν Δήμαρχο, με προοπτική την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και την ανάπτυξη του, καθώς και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Το ΣτΕ απέρριψε την ένσταση που είχε ασκήσει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τζιαχρήστας, κατά της υπ’ αριθμ. 625/2019 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας με την οποία είχε επικυρωθεί η εκλογή μου στο ανώτατο αξίωμα του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου κ. Γεώργιο Ρεντίφη που χειρίστηκε την υπόθεση από τον πρώτο βαθμό και φυσικά τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεώργιο Σωτηρέλη με τον οποίο πορευθήκαμε ενώπιον του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, ώστε να φθάσουμε, τόσο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας, όσο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, να απορρίψουν τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου και να κλείσει οριστικά η υπόθεση «εκλογές» στο Δήμο Δομοκού.”

Χαράλαμπος Λιόλιος

Δήμαρχος Δομοκού

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στην Αταλάντη, “Νύχτες των γυρισμών”

  Εκδήλωση του Δήμου Λοκρών την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στις 19:00, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *