Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Όταν η συνδρομή και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, είναι ουσιαστική και αποτελεσματική

 

Πολύς ντόρος και  πολλά σχόλια έγιναν σε άρθρο του www.fonografos.net σχετικά με τη συνδρομή όλων των μηχανημάτων  και βοήθεια τις πληγέντες περιοχές Φθιώτιδας και της Θεσσαλίας, από τον όμιλο εταιρειών  Παπαϊωάννου Group.

Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά ενώ υπήρξαν και κάποια που ανέφεραν ότι υπάρχει…. σκοπιμότητα.

Το βασικό στοιχείο, θεωρούμε, και το εκ του αποτελέσματος αξιολογείται,  είναι ότι έγινε μία σημαντική  ενέργεια για το καλό και το όφελος των δημοτών και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις πού αφορούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές, προστασία περιουσιών και λοιπά.

Είναι γνωστό ότι ο όμιλος Παπαϊωάννου Group εδώ και χρόνια προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Από την άλλη σε κάθε περίπτωση ότι και αν έκανε ο όμιλος, πάλι θα υπήρχε “παρεξήγηση” της ενέργειάς του. Τι εννοούμε με αυτό!  Τώρα που ο όμιλος συνέδραμε και με μεγάλο οικονομικό κόστος να επωμίζεται, στο να βοηθήσει όχι μόνο την  Φθιώτιδα αλλά και την Θεσσαλία, έχει τον αντίλογο πως  το έκανε με σκοπιμότητα. Από την άλλη, εάν δεν έκανε κάτι, που μπορεί λόγω των εταιριών με τον εξοπλισμό και μηχανήματα που διαθέτει,  ο αντίλογος θα ήταν “Γιατί δεν έκανε τίποτα ενώ μπορούσε” !!!

Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι ότι πάνω από όλα μπαίνει η ανθρώπινη ζωή και ο καθένας όπου μπορεί να βοηθήσει και με όποιον τρόπο σε μία δύσκολη κατάσταση, θα πρέπει να  επαινούμε την πράξη του και όχι να το κριτικάρουμε για όποιους λόγους….. Πόσο μάλιστα σε περιπτώσεις όπως ο  όμιλος Παπαϊωάννου Group που ακολουθεί μία πάγια τακτική προσφοράς προς τους πολίτες στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του, που εδώ και χρόνια συνεχώς με χορηγίες, δωρεές, αφιλοκερδώς συνδρομές προσωπικού και μηχανημάτων, προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Ας “μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακούλι” και δεν έχει και νόημα σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις εν εξελίξει,  να ψάχνουμε σκοπιμότητες και συμφέροντα. Ο χρόνος, όπως πάντα, θα δείξει την πραγματική διάσταση των πεπραγμένων του καθενός και της πορείας του και τότε θα υπάρξει το κατάλληλο πεδίο για ορθή κριτική.

 

Ο Όμιλος Παπαϊωάννου Group δίπλα στους πληγέντες – Διαθέτει όλα τα μηχανήματα σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 43χρονου που ανασύρθηκε από τη λίμνη Κάρλα

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξε η αγωνιώδης επιχείρηση αναζήτησης του 43χρονου Χρυσοβαλάντη Κονταλέξη, από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *