Breaking News

Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας [ΦΩΤΟ]

Υπομονή χρειάζεται να έχουν οι οδηγοί  που κινούνται προς Αθήνα

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 6/1/2025,  σε αργούς ρυθμούς διεξάγεται η κίνηση στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα έργα που πραγματοποιούνται στο ύψος των Θερμοπυλών έχουν προκαλέσει σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση.

 

Η επιστροφή των εκδρομέων μετά και το τριήμερο των Θεοφανίων γίνεται μετ’ εμποδίων, αφού η κυκλοφορία περιορίζεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση λόγω της κατασκευής νέας γέφυρας.

Οι αστυνομικές αρχές της Φθιώτιδας βρίσκονται επί ποδός, λαμβάνοντας μέτρα για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Συν τις άλλοις εχει δοθεί κατεύθυνση σε μεγάλο αριθμό οχημάτων να κινούνται μέσω του παράδρομου από τον κόμβο του Μπράλου προς την Αθήνα, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι καθυστερήσεις.

Δες επίσης

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων για τις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Ενημέρωση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων Δήμος Καμένων Βούρλων: Επανεκτίμηση της διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *