Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πανελλήνιες Εξετάσεις – Απόφαση Υπουργείου – Σταματούν νωρίτερα τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου

Όπως γνωστοποιήθηκε, το Υπουργείο Παιδείας  με απόφαση του για την Τρίτη τάξη  Λυκείου, τα μαθήματα λήγουν την Τετάρτη στις 2 Ιουνίου 2021, ενόψει των εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2021.

Την τροποποιητική απόφαση υπέγραψε η  υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι  το διδακτικό έτος ημερήσιων και εσπερινών γυμνασίων και λυκείων ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 2 Ιουνίου, τελειώνουν τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr.

Η απόφαση

«Τελευταία ημέρα μαθημάτων για το φετινό διδακτικό έτος των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) ορίζεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021. Για τη Γ’ τάξη όλων των λυκείων τα μαθήματα θα λήξουν την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021».

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη απόφαση είχε γίνει γνωστό ότι όλες οι τάξεις Λυκείων και Γυμνασίων επρόκειτο να κλείσουν την Παρασκευή 11 Ιουνίου. Τονίζεται ότι παραμένει η 11η Ιουνίου ως ημερομηνία λήξης για Γυμνάσια και Λύκεια, πλην Γ’ τάξης Λυκείου.

Δείτε την απόφαση: Τροποποίηση_της_48293_ΓΔ4_2021_Υ.Α._ΛΗΞΗΣ_ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2020-21__4

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, Κυριακή 29/1/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Κυριακή 29/1/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *