Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “Σοβαρότατα ζητήματα στο Νοσοκομείου Λαμίας – Τίθεται ζήτημα επαγγελματικής επιβίωσης για τους γιατρούς”

 

Με γιατρούς του Νοσοκομείου Λαμίας συναντήθηκε και συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιεών κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου,” τίθεται ζήτημα επαγγελματικής επιβίωσης για τους γιατρούς” του Νοσοκομείου μας και υπάρχουν σοβαρότατα ζητήματα…

Συγκεκριμένα σημειώνει:

“Συναντήθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους του σωματείου των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Οι κύριοι Θ. Χαρίτος, Α. Κάντζιος, Χ. Γεωργιάδης, Α. Παναγόπουλος, η κα. Θ. Αγγελοπούλου, και ο κος. Σ. Θεοδώρου, μου περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το νοσοκομείο.

Αναδείχθηκαν από τους ίδιους τους γιατρούς σοβαρότατα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην υποστελέχωση του νοσοκομείου, οι οποίοι είναι οι πλέον αρμόδιοι να μιλήσουν για αυτά και οφείλουμε να τους ακούσουμε με σεβασμό προς το λειτούργημά τους.

Ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να παραμένει αδρανής στο πιο κρίσιμο ζήτημα μιας τοπικής κοινωνίας, δηλαδή στη διασφάλιση και προστασία της ζωής και υγείας των κατοίκων της.

Βασική προτεραιότητα μας θα είναι η παροχή κινήτρων στους νέους γιατρούς, που πρέπει να έρθουν στην πόλη μας, αλλά και στους ήδη υπηρετούντες, ώστε να παραμείνουν.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Η Ν.Δ. παίζει τζόκερ με την κοστολόγηση του προγράμματός της!»

  Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *