Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τελετή Παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του ΚΕΥΠ Λαμίας

Το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ καθώς και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας ανέλαβε ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Υποστράτηγο ε.α. Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Στην τελετή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκπροσώπησε ο Διευθυντής Γ.Ε.Π./Δ.Υ.Π. Υποστράτηγος Αρίστος Περρής, ο οποίος υπηρετούσε ως Διοικητής του ΚΕΥΠ κατά την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών απευθυνόμενος στους ανώτατους αξιωματικούς αλλά και στο λοιπό στρατιωτικό προσωπικό μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το ΚΕΥΠ το έχουν υπηρετήσει σπουδαίοι Διοικητές, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην μέχρι τώρα εκπλήρωση της υψηλής αποστολής του. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος διότι ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνει σήμερα από ένα σπουδαίο Αξιωματικό, με αδαμάντινο χαρακτήρα και εμβληματική παρουσία στην περιοχή μας, τον Υποστράτηγο Μιχαήλ Κρητσωτάκη, ο οποίος ανέβασε τον πήχη του ΚΕYΠ πολύ ψηλά και καταλείπει μια σημαντική παρακαταθήκη για τον άξιο διάδοχο του».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διάρρηξη…«Έσπασαν» φούρνο και πήραν…. 7,5€….

Διάρρηξη σημειώθηκε φούρνο και η λεία τελικά ήταν  7,50 ευρώ… Οι ζημιές όμως πολύ περισσότερα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *