Breaking News

Παραδόθηκε ο 25χρονος που την Πρωτοχρονιά πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 15χρονο

Σύμφωνα με τις καταθέσεις συγγενών στην αστυνομία φαίνεται πως ο άνθρωπος που τραυμάτισε τον 15χρονο, έπαιζε μαζί με άλλους ρωσική ρουλέτα, το γνωστό θανατηφόρο παιχνίδι με όπλα που οι παίκτες ρισκάρουν να αυτοπυροβοληθούν.

Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο όπου και παραμένει μέχρι τώρα. Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 25χρονος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πυροβολούσε άσκοπα, ενώ έπαιζε μαζί με άλλους ρωσική ρουλέτα, το γνωστό θανατηφόρο παιχνίδι με όπλα που οι παίκτες ρισκάρουν να αυτοπυροβοληθούν.

Μάλιστα σε βάρος του δράστη, εξαδέλφου του θύματος, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Το βράδυ του Σαββάτου (4/1) αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας πραγματοποίησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό του σε καταυλισμούς Ρομά στην Δυτική Αττική, δίχως αποτέλεσμα, ο ίδιος όμως σήμερα παραδόθηκε.

Πηγή: newpost.gr

Δες επίσης

Παρουσίαση του βιβλίου «Κυπριακό, Ελλαδικό Κράτος και ο ρόλος των ΗΠΑ»

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στo Φάκελο της Κύπρου Η ΑΜΚΕ Σύμπραξη ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ σας προσκαλεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *