Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσίαση Ξενώνα Αγ. Γεωργίου – Δείτε το βίντεο και απολαύστε τα… παραμύθια του Πάνου Κοντογεώργου

Μετά από τα σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Πάνο Κοντογέωργου  για τον Ξενώνα Αγίου Γεωργίου , τα παρουσιάζουμε έτσι όπως μας  έστειλε αναγνώστης:

______________

Ο χρήστης Πάνος Κοντογεώργος αισθάνεται χαρούμενος με το χρήστη Σοφιανός Ηλεκτρικά και 

 στην τοποθεσία Άγιος Γεώργιος Τυμφρηστού.

Μέχρι σήμερα λέγαμε ένα έργο τελειώνουμε δέκα ξεκινάμε!!!
Από σήμερα λέμε πλέον ότι δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν έργα και ξεκινάμε καινούργια !!!!
Μετά από πολλά χρόνια αδρανοποιημένος ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ξεκινήσαμε σήμερα την διαμόρφωση του προαύλιου χώρου έως την εθνική οδό ,και καθαρισμό του ρέματος.
Αμέσως μετά θα γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ενοικίαση του Ξενώνα και επιτέλους η Λειτουργία του .
Έχετε διαπιστώσει αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότησες στον Δήμο μας γίνονται τόσα έργα που προηγούμενο του δεν υπήρχε ποτέ, δεν σταματάμε όμως, σύντομα θα ξεκινήσει στον Άγιο Γεώργιο και η κατασκευή του τοιχείου αντιστήριξης και η ανάπλαση του χώρου πλησίον του Γηπέδου !!!!!
———
Απαντάμε λοιπόν … στον πολιτικάντη που μεταχειρίζεται ευτελή μέσα προκειμένου να εκλεγεί ή να ανέλθει σε αξίωμα….
Επειδή δεν μας αρέσουν τα ψέματα και πολύ περισσότερο να μας δουλέυουν οι άχρηστοι, σας παρουσιάζουμε πως ήταν ο ξενώνας 14/4/2018:

Για να μην κουράζεστε,  δείτε τι λέει ο Κοντογεώργος και άλλοι  από τ0 30′ και μετα…

Spiros Riris

Σίγουρα είναι πολύ σημαντική παρέμβαση αυτή που γίνεται. Όμως πέρα από την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου το κτίριο χρειάζεται ένα γενναίο φρεσκαρισμα μέσα και έξω . Τα σημάδια της χρονιας εγκατάλειψης είναι πλέον ορατά. Και με δεδομένη την πρόθεση εν…

Δείτε περισσότερα
 • Πάνος Κοντογεώργος

  Spiros Riris το κτίριο είναι σε άριστη κατάσταση εσωτερικά !!!!!
  Και εξωτερικά δεν έχει ζημιές , ο νέος ενοικιαστής όταν το πάρει μπορεί να κάνει τις οποιες παρεμβάσεις θέλει .
  Εμείς διαμορφώνουμε και το βγάζουμε σε διαγωνισμό με αρχική τιμή εκκίνησης όσο μπορούμε ποιο χαμηλή !!!!
 • Spiros Riris

  Πάνος Κοντογεώργος επέτρεψε μου να έχω μια άλλη οπτική σε αυτό το θέμα και σίγουρα μια πιο εξειδικευμένη γνώση των αναγκών του κτιρίου. Και με δεδομένου ότι το κτίριο εσωτερικά χρειάζεται στήσιμο εξοπλισμού από το Α μέχρι το Ω όλα αυτά ίσως αποδειχτούν ανασταλτικός παράγοντας σε συνδιασμό με την μη ύπαρξη λειτουργικής προϊστορίας του ξενώνα. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός…
 • Πάνος Κοντογεώργος

  Spiros Riris το κτίριο μέσα έχει έτοιμα και τα κρεβάτια και τα στρώματα καινούργια και το καλοριφέρ άναψε για δυο ώρες , ντουλάπες, τραπεζαρίες κομοδίνα πίνακες στους τοίχους ……μπόιλερ ζεστό νερό τα πάντα ……
 • Spiros Riris

  Πάνος Κοντογεώργος οκ. Αυτό δεν το ήξερα. Διότι πριν λίγα χρόνια 4 χρόνια προσωπικά το είχα δει μέσα και ήταν τελείως άδειο.
 • Dimitris Theodosopoulos

  Πάνος Κοντογεώργος Ο ξενωνας ειναι ενα στολιδι για το χωριο μας, αλλά και για ολόκληρο το δημο μας. Είμαι ενας ανθρωπος που μενει μόνιμα και εργαζεται στο χωριό απο το 2014 και πιστεύω ότι η αξιοποιηση του ξενωνα μόνο καλό μπορεί να κάνει στον τόπο μας.
  Μπορεί να φέρει επισκέπτες, χρήματα, περισσότερη δουλειά για εμάς τους επαγγελματίες της περιοχής και φυσικά, θεσεις εργασιας, δίνοντας έτσι σημαντική προστιθέμενη αξία στο όμορφο χωριό μας.
  Μακάρι να αξιοποιηθεί λοιπόν…ΑΛΛΑ, δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία ορισμένων προς εμάς, τους δημότες του Αγίου Γεωργίου!
  Και εξηγώ. Χθες, μηχάνημα του Δήμου ήρθε να καθαρίσει το ρέμα που βρίσκεται δίπλα στην οικία Καρκάνης και μετα απο ΑΙΤΗΜΑ του κυρίου Καρκάνη προς το Δήμο.
  Το ρέμα ειναι βέβαια, και δίπλα στον ξενώνα και ετσι ο κύριος Αντιδήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να μας παραπλανήσει ότι καθαρίζει τον ξενώνα, ο οποίος μάλιστα είναι έτοιμος σύμφωνα με τον ίδιο.
  Αναρωτιέμαι που θα κοιμηθεί π επισκέπτης χωρίς κρεβάτια; Η πως θα κάνει μπάνιο χωρίς ζεστό νερό, πως θα ζήσει χωρίς ρεύμα και θέρμανση.
  Γιατί όσο και αν προσπαθείτε κ. Παναγιώτη να ανάψετε λέβητα χωρίς ρεύμα, δεν θα καταφέρετε. Δε δουλεύει το καλοριφέρ χωρίς ρεύμα έτσι δεν είναι;
  Είναι ντροπή και κατάντια, να παίζετε με τους δημότες του Αγίου Γεωργίου και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό, για εμάς, θέμα.
 • Πάνος Κοντογεώργος

  Dimitris Theodosopoulos είσαι κάτοικος του Αγίου Γεωργίου αλλά δεν κατέβηκες κάτω στον ξενώνα να δεις τι έχουμε κάνει από χθες . Ήταν δύο τα μηχανήματα και όχι ένα, έγραψα ότι ξεκινήσανε χθες τον εξωτερικό χώρο και αυτό κάναμε , εσείς λέτε ψέμματα εγώ ποτέ .
  Τους λόγους που το κάνετε αυτό είναι γνωστό σε όλους μας .
  Κατά τα άλλα είναι ακριβώς όπως τα έγραψα.
  Ξεκινήσαμε και τελειώνουμε και αυτή την εκκρεμότητα τόσων χρόνων ….
  Όσο για το ρεύμα εννοείται ότι έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες για να κατεβάσουμε παροχή, αυτό είναι το ποιο εύκολο και το ποιο γρήγορο.
  Κανένα και ποτέ από εμένα ψέμματα …..
  Και η ανάπλαση θα φτάσει μέχρι την εθνική οδό για να μπορούν εύκολα να μπαίνουν τα αυτοκίνητα και να πηγαίνουν στον ξενώνα .
  Αυτά Δημήτρη μου ….
  Εμείς θα τον δημοπρατήσουμε τον ξενώνα Δημήτρη σε αυτή την θητεία μας ….
  Τώρα όσο για την ντροπή και την κατάντια στα επιστρέφω , την επόμενη εβδομάδα να πηγαίνεις να κάνεις παρέα στους εργάτες που θα φτιάχνουν τα τοιχεία κλπ κλπ κλπ .
  Δημήτρη αλλάζει ο Δήμος κ μόνο εσυ και μερικοί ακόμη για δικούς σας πολιτικούς λόγους δεν το βλέπετε …
 • Dimitris Theodosopoulos

  Πάνος Κοντογεώργος Αφού άναψες καλοριφέρ δύο ώρες χθες είπες!!!
  Χωρίς ρεύμα!!!
  Δεν ειναι ψέμα;;;;
  Εγω δεν έγραψα κανένα ψέμα!!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=3-joJw7OZqA

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προκόπι Ευβοίας: 440.000€ για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Μητρόπολη Χαλκίδος: Συνεργασία για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *