Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσίαση βιβλίου “Προεπαναστατικές και Επαναστατικές Προσωπικότητες Περιοχής Αμφίκλειας – Δαδίου και ο Παπα-Αντριάς Μόρης ο Κουκουβιστιάνος”

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, αναφέρεται στο βιβλίο “Προεπαναστατικές και Επαναστατικές Προσωπικότητες Περιοχής Αμφίκλειας – Δαδίου και ο Παπα-Αντριάς Μόρης ο Κουκουβιστιάνος” πυο θα παρουσιαστεί στις 4/7/2021:

“Μία χώρα, μία Επανάσταση, αλλά πολλές οι ιστορίες που έχουμε χρέος να φέρουμε στο φως και οι προσωπικότητες στις οποίες αξίζει ιδιαίτερη μνεία!

Μία τέτοια προσπάθεια ανάδειξης σημαντικών προσώπων της περιόδου πριν και κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επαναστάσεως που έδρασαν στο Δαδί, είναι και το συγγραφικό πόνημα του πάτερ Διομήδη Παναγιωτόπουλου από τους Ξυλικούς.

Το βιβλίο του με τίτλο: “Προεπαναστατικές και Επαναστατικές Προσωπικότητες Περιοχής Αμφίκλειας – Δαδίου και ο Παπα-Αντριάς Μόρης ο Κουκουβιστιάνος”, θα μας παρουσιάσει την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:00 στην όμορφη πλατεία των Ξυλικών.
Καλοτάξιδο το βιβλίο σας πάτερ! Η συμβολή της Εκκλησίας και των ιερέων της στην Επανάσταση του 1821 είναι αδιαμφισβήτητη και συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς των Ορθόδοξων Ελλήνων!”


Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα – κορονοϊός: Πόσα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε μία εβδομάδα

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν  στη Φθιώτιδα Με βάση την σημερινή 6/12/2022 ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, που για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *