Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Φωκίδα

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Αντώνης Αλεξός, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του Κόμματος, ο οποίος παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι:

Καλαντζάκου Γεωργία, 42 ετών. Ψυχολόγος στο ΚΕΔΑΣΥ Φωκίδας, με σπουδές Νηπιαγωγού και μεταπτυχιακό στην Σχολική- Εξελικτική Ψυχολογία και την Ειδική Αγωγή. Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.
Τριανταφύλλου Χρήστος, 63 ετών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο επιστημονικό αντικείμενο της Ιχθυοπαθολογίας με υποτροφία από Υπουργείο Παιδείας. Από το 1998 έως 2017 διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στους δήμους Ευπαλίου και Δωρίδας. Είναι αντιπρόσωπος στο ΓΕΩΤΕΕ από το κλάδο των ιχθυολόγων.
Τσελές Δρόσος, 38 ετών. Έχει αποφοιτήσει από την σχολή μηχανικών περιβάλλοντος στο πολυτεχνείο της Ξάνθης και την σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών στο ΤΕΙ της Λαμίας.

Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και εγκαταστάτης και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στην Ιτέα. Είναι εκλεγμένος στην αντιπροσωπία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος δήμου Δελφών (2010 – 2014).
«Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές, που ο λαός της Φωκίδας τους έχει δει δίπλα του, στους καθημερινούς του αγώνες. Είναι αυτοί που μέσα από τους φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, οργάνωσαν την αντεπίθεση του λαού μας, ήταν αυτοί που έφεραν την φωνή του λαού, στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης που ήταν εκλεγμένοι.

Καλούμε όλο τον λαό της περιοχής μας, να ψηφίσει αυτούς τους αποδεδειγμένα αγωνιστές και τίμιους ανθρώπους που πριν τεθούν υποψήφιοι έδωσαν και δίνουν τις ‘εξετάσεις’ της καθημερινής δράσης και πάλης, που αυτό θα κάνουν και μετά τις εκλογές, καλούμε τον λαό της περιοχής μας να απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα και να δυναμώσει την ίδια του την φωνή στις επόμενες εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας», αναφέρθηκε στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Για την 5η ευρωπαϊκή εκδήλωση ποιότητας και προέλευσης προϊόντων της Ένωσης AREPO Στην «5η Ευρωπαϊκή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *