Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΠΑΣ Λαμία: Επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας

Μία ακόμη κοινωνική δράση από τους παίκτες της Λαμίας

Το ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 16/12 οι παίκτες της Λαμίας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Τάσος Καραμάνος, Άνταμ Τζανετόπουλος και Γιώργος Σαραμαντάς συνοδευόμενοι από τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου, Γιάννη Κεραμίδα και τον team manager Γιώργο Ζαγκανά, βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά γενναία.

Τους εκπροσώπους της ομάδας μας υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, όπου τους οδήγησε σε όλα τα δωμάτια των ασθενών, τους ξενάγησε στην καινούργια ογκολογική πτέρυγα που ετοιμάζεται και συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους στο γραφείο του για τη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας μοίρασαν συμβολικά δώρα στους ασθενείς αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν σε όλους να έχουν δύναμη για να ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική και τους ευχαριστούμε πολύ!

Στην επίσκεψη αυτή της ομάδας μας συμμετείχε έμπρακτα και ο υποστηρικτής του συλλόγου, κ. Ηλίας Κεφαλάς ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Παιδική Χαρά” όπου με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία προσέφερε τα δώρα που μοίρασαν οι παίκτες στο Νοσοκομείο χαρίζοντας χαμόγελα και στους ασθενείς αλλά και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τον ευχαριστούμε θερμά!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στη χειμερινή του έκδοση, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2023

Από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2023, το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει με ένα πολυπολιτισμικό πρόγραμμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *