Breaking News

Πατέρας 3 παιδιών υπέστη εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε και έπεσε σε γκρεμό…

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ζευγάρι,  εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων, με τον οδηγό του οχήματος  να ανασύρεται νεκρός….

Πρόκειται για 77χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προς το παρόν  εξετράπη της πορείας του όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού και  πιθανόν να υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα, με πληροφορίες της «Π», η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν(!).

Για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος θα διενεργηθεί  ιατροδικαστική εξέταση.

 

Δες επίσης

Φίλιππος Καμπούρης: Στη ΓΑΔΑ Βολάνης, Κελεκίδου, Ζαζόπουλος, Καψάλης και άλλοι 6 τραγουδιστές για να καταθέσουν για το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ

10 συνολικά τραγουδιστές αναμένεται να περάσουν από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσουν για το κύκλωμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *