Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παύλος Χαϊκάλης: «Τέλος η υποκριτική, θα ασχοληθώ με την αστρολογία»

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την υποκριτική και το θεατρικό σανίδι και θα ασχοληθεί με το χόμπι του, την αστρολογία. Ο ηθοποιός θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι έχει πέσει θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, γιατί «έριξε μια Κυβέρνηση» και του κάνουν αντίποινα. Είπε, επίσης, ότι έχει βιοποριστικό πρόβλημα: «Θα το παλέψω, γιατί στη ζωή μου έχω μάθει από πείνα. Θα το παλέψω».

Παύλος Χαϊκάλης – Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται

Στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στην ερώτηση πόυ αποδίδει όλη αυτή τη μετωπική επίθεση εναντίον του, ο ηθοποιός είπε: «Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους.

Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι καταστρώθηκε από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής του, απάντησε: «Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;».

«Θα ασχοληθώ με χόμπι μου, που είναι η αστρολογία – θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά»

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης: «Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…».

Πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ν. Ανδρουλάκης: “Ο Πρωθυπουργός εμπαίζει εκατομμύρια Έλληνες. Ξαφνικά σήμερα θυμήθηκε την κερδοσκοπία των τραπεζών”

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ “Ο Πρωθυπουργός εμπαίζει εκατομμύρια Έλληνες. Ξαφνικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *