Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για σήραγγα Τυμφρηστού: Συντήρηση και 24ωρη παρακολούθηση της λειτουργίας της

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και Λειτουργία της Σήραγγας Τυμφρηστού για τα έτη 2024-2025» και με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 451.281,88 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι:

• Η συντήρηση και η αποκατάσταση όλων των βλαβών των Η/Μ εγκαταστάσεων, καθώς και η σταδιακή αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων της σήραγγας με LED.

• Η διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού σε 24ωρη βάση, για την παρακολούθηση και διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της σήραγγας Τυμφρηστού.

Η παρακολούθηση της λειτουργίας αυτών θα γίνεται καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες με την 24ωρη παρουσία τεχνικού προσωπικού στο Κέντρο Ελέγχου της σήραγγας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της σήραγγας Τυμφρηστού, που ενώνει τις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας και Ευρυτανίας με νέα σύμβαση που προβλέπει την αποκατάσταση φθορών, αλλά και των λαμπτήρων της σήραγγας. Προβλέπει επίσης την 24ωρη παρακολούθηση της καλής λειτουργίας της σήραγγας, ώστε να είναι απολύτως ασφαλής η χρήση της».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας τόνισε:

«Επενδύουμε σε έργα συντήρησης και οδικής ασφάλειας της Φθιώτιδας και ένα από αυτά είναι αυτό της σήραγγας Τυμφρηστού. Εκτός από τις υπόλοιπες εργασίες που θα γίνουν, στις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας είναι και η 24ωρη παρακολούθηση της σήραγγας, από το Κέντρο Ελέγχου. Έτσι, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των διερχομένων».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία ο Κ. Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *