Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: “Gold” βραβείο για το “Chatbot”

Gold βραβείο απέσπασε το Chatbot της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διακρίθηκε στην κατηγορία: “Αξιοποίηση Τεχνολογιών AI&ML” και έλαβε το “Goldβραβείο”για την υλοποίηση του “Περιφέρεια Στερεάς Chatbot”, του αυτόματου Ψηφιακού Οδηγού (chatbot), στα BestCityAwards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στo αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών, την καλύτερη ενημέρωση τους, αλλά και την προώθηση της συμμετοχικότητας.

Ο νέος ψηφιακός βοηθός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, επιδιώκει να φέρει ακόμη πιο κοντά πολίτες και επισκέπτες, δίνοντας τους με τρόπο άμεσο, απλό και γρήγορο αυτοματοποιημένες πληροφορίες και ενημέρωση για ποικίλα ζητήματα, όπως διοικητικές πληροφορίες, τοπικά δρομολόγια, πολιτιστικά δρώμενα κ.α.

Το “Περιφέρεια Στερεάς Chatbot”είναι προσβάσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, καθώς κι από την εφαρμογή Facebook Messenger:

● https://pste.gov.gr/
● https://www.facebook.com/perifereiastereaschatbot/

«Είμαστε υπερήφανοι για τη βράβευση του ψηφιακού μας βοηθού (AI Chatbot) στα φετινά Best City Awards 2023! Ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα στη εξυπηρέτηση του πολίτη, που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Βαρδακώστας και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών, η απλοποίηση των διαδικασιών και η αμεσότερη εξυπηρέτηση εκτός του γκισέ. Ο ψηφιακός μας βοηθός βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας (pste.gov.gr) και είμαι σίγουρος πως θα εξυπηρετήσει με μεγάλη προθυμία -μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone- τον πολίτη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Από τον Δήμο Χαλκιδέων εκδόθηκε ανακοίνωση, που να πάρετε τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, νέα επιδείνωση του καιρού αναμενόταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *