Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Και περιοδικό για την προεκλογική εκστρατεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μακρακώμης

Ένα από το θέματα που συζητήθηκε και ψηφίστηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης 26/5/2022 με σχετική πλειοψηφία, αφορούσε την έκδοση τριμηνιαίο περιοδικό του Δήμου.

Συγκεκριμένα το 9ο θέμα  ανέφερε: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

Επί της ουσίας, έτσι όπως γίνεται, πρόκειται ξεκάθαρα για ένα περιοδικό για την προεκλογική εκστρατεία της νυν Δημοτικής Αρχής με την μεγάλη διαφορά ότι γίνεται στο «όνομα» του Δήμου και το πιο σημαντικό, θα το πληρώνουν οι όλοι δημότες.
Αφού αναμφίβολα, η ύλη θα είναι της αρεσκείας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, γραμμένη στα μέτρα της και με όσα θέλει να προβάλλει.… Αντικειμενικότητα μηδέν. Μιας και ο Δήμαρχος είναι ο μόνος που επιλέγει τους συνεργάτες του περιοδικού.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Ράμμος ευλόγως τόνισε ότι δεν μπορεί ο Δήμαρχος να είναι ο συντονιστής της σύνταξης του περιοδικού για ευνόητους λόγους. Πρότεινε δε, να ψηφιστεί ομόφωνα η συντακτική ομάδα για το περιοδικό από το Δ.Σ. πράγμα που δεν δέχθηκε ο Δήμαρχος. Τότε ο κ. Ράμμος εναλλακτικά πρότεινε να ψηφιστεί από τα ¾ του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να υπάρχει πολυφωνία … Ο Δήμαρχος ούτε αυτό το δέχτηκε.

Τελικά επί τους θέματος ψήφισαν 13 σύμβουλοι υπέρ και 9 κατά.

Οπότε η Δημοτική Αρχή θα διεξάγει προεκλογικό αγώνα για την παράταξη της με χρηματοδότη στην προβολή της…τους δημότες…
Διαφαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή τρέχει ήδη την προεκλογική εκστρατεία της. Μετά την ακριβοπληρωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Μακρακώμης – στοίχισε 20.000€ ενώ στην αγορά γίνεται όπως φαίνεται η δομή της με 1.000€- τώρα ο Δήμος «μπαίνει» και σε περιοδικό για την προβολή του, αφού δεν κατάφερε με ανήθικους τρόπους να πετάξει έξω δημοσιογράφους και τοπικά ΜΜΕ….

Το επιδιώκει όμως μόνο και μόνο για την προβολή της Δημοτικής Αρχής και τα όποια έργα και «καλά» έχει κάνει να παρουσιάσει και όχι για την προβολή του τόπου με αναπτυξιακή προοπτική.

Η πράξη αυτή κρίνεται επιτηδευμένη, οριακά ανήθικη πολιτικά και αποδεικνύει, κατά εμάς, για μία ακόμη φορά την πολιτικάντικη νοοτροπία που δυστυχώς συνεχίζεται με αυτοσκοπό να κερδίσουν και στις επόμενες εκλογές τις καρέκλες…

Όσο για τον τόπο και τους δημότες έρχονται σε δεύτερη μοίρα και αυτό συγκυριακά για να κερδηθούν ψηφαλάκια.

Παρακολουθήστε στο βίντεο την  συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Β. Φαλούτσος: “Υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου Σοφάδων οι διαταγές πληρωμής” – Τι απάντησε ο Θ. Σκάρλος

Για υποθήκευση του μέλλοντος του Δήμου Σοφάδων μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (6/12) ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *