Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν στο Δοκίμι μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του ΣΔΕ Αγρινίου

Περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν στο Δοκίμι μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του ΣΔΕ Αγρινίου και στο πλαίσιο αυτό, συγκέντρωσαν 20 σακούλες σκουπιδιών!
Ο διευθυντής του Σχολείου Νικόλαος Νάσιος σε ανακοίνωσή του αναφέρει για τη δράση:

“Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (ΣΔΕ), ως ανοιχτό και καινοτόμο σχολείο που συνεργάζεται με την τοπική κοινωνία και συμμετέχει σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, διοργάνωσε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 περιβαλλοντική δραστηριότητα εθελοντικού καθαρισμού στο Δοκίμι Αγρινίου.

Δεκαπέντε εκπαιδευόμενοι/νες μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του ΣΔΕ Αγρινίου, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Δημήτριου Δήμου και του Συμβούλου σταδιοδρομίας Κωνσταντίνου Νάκου, χωρισμένοι σε υποομάδες καθαρισμού, ξεκίνησαν από τον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Δοκιμίου και μέσα από διαφορετικές διαδρομές κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Δοκιμίου.

Συγκέντρωσαν 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων! Την όλη οργάνωση συντόνισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου, κ. Στεφανάτος.

Μετά το πέρας της περιβαλλοντικής δραστηριότητας οι Εθελοντές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στη πλατεία του Δοκιμίου, προσφορά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κ. Βασίλη Παύλου, απόφοιτου του σχολείου, αλλά και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για τη συνεργασία και για την προσφορά των φωσφοριζόντων γιλέκων που φορούσαν οι εθελοντές για την αυτοπροστασία τους, καθώς και τα υλικά περισυλλογής των απορριμμάτων.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση και άλλων παρόμοιων εθελοντικών δράσεων του σχολείου μας, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να ενδυναμωθεί το κίνημα του

Εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, σε σχέση με την φροντίδα του δημόσιου χώρου και την προστασία του περιβάλλοντος”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Με πολύ κόσμο η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη [ΦΩΤΟ]

Γέμισε με κόσμο το κέντρο της Λαμίας! Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε τον πολύ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *