Breaking News

Πέταξαν κροτίδες σε εν κινήσει αστικό λεωφορείο…

Αν και η Ανάσταση του Κυρίου στις εκκλησίες της Αθήνας κύλησε ομαλά –ακόμη και στον Νέο Κόσμο ο οποίος κάθε Μεγάλο Σάββατο μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά-, δύο νεαρά άτομα στον Πειραιά αποφάσισαν να «γιορτάσουν» πετώντας κροτίδα σε λεωφορείο.

Το περιστατικό έγινε στις 19:30 του Μεγάλου Σαββάτου (11.04.2026), στην ακτή Μιαούλη λίγο πριν το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κερατσίνι, φτάσει στον τερματικό του. Τότε, δύο άτομα που κινούνταν με πατίνι πέταξαν κροτίδα με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί.

Αυτό που δεν γνώριζαν οι δύο νεαροί όμως ήταν ότι εντός του λεωφορείου επέβαιναν 3 αστυνομικοί του σχεδίου «Αριάδνη». Έτσι, οι άνδρες της ΕΛΑΣ τους ακινητοποίησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες, ηλικίας 15 χρόνων.

Στο σακίδιό του βρέθηκαν 2 εκρηκτικοί μηχανισμοί καθώς και γκαζάκια με κροτίδες.

 

___________

Πηγή: newsit.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Δες επίσης

Το Εθνικό Πάρκο Πλιτβίτσε με τις 16 λίμνες και τους καταρράκτες!

Ένα απίστευτο μέρος στην Κροατία που θα το ζήλευαν και οι… Νύμφες! Η Κροατία είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *