Breaking News

Πέθανε 53χρονος ενώ συμμετείχε σε αγώνα δρόμου

Το πρωί της Κυριακής 13/10/2024  ένας 53χρονος άντρας  άφησε την τελευταία του πνοή ενώ σε αγώνα δρόμου.

Συγκριμένα, συμμετείχε στον  11ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Για το τραγικό συμβάν αναφέρει ο Δήμος Χαλανδρίου:

“Ο Δήμος Χαλανδριου εκφράζει την οδύνη του για τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου αγώνα Ρεματιάς

Ο Δήμος Χαλανδρίου εκφραζει βαθιά οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς.

Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η δ/νση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.”

Δες επίσης

Τους έπιασαν με ανιχνευτές μετάλλων, ραβδοσκόπο και λίρες! [εικ.]

Ο έλεγχος στο όχημα τους έβγαλε ….λίρες Συνελήφθησαν, στις 11-12-2025 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *