Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Πλήθος έργων σε εξέλιξη στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας”

“Για συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών” κάνει λόγο ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, σημειώνοντας τα πολλά έργα που γίνιοται στην περιοχή.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για μία Δημοτική Αρχή, που σέβεται τους δημότες της και μένει πιστή στις δεσμεύσεις της, είναι να βλέπει τις υποσχέσεις της να γίνονται πράξη και τα έργα που προγραμμάτισε να υλοποιούνται
το ένα μετά το άλλο. Γεγονός που μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αντικρίζοντας το απέραντο εργοτάξιο στο οποίο έχει μετατραπεί ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας!

Πλήθος έργων σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου, τα οποία επισκεφθήκαμε με τους συνεργάτες μας, προκειμένου να δούμε από κοντά την πορεία των εργασιών. Επίβλεψη πραγματοποιήσαμε στο σχολείο Δρυμαίας, όπου οι εργασίες στο κτίριο ολοκληρώνονται και παράλληλα διαμορφώνεται ο εξωτερικός του χώρος, ενώ κατασκευάζονται και εξωτερικές τουαλέτες, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ελάτειας, όπου κατασκευάζονται η περίφραξη του σχολείου και οι τουαλέτες του, στις ασφαλτοστρώσεις των αγροτικών δρόμων Σφάκας, Λευκοχωρίου και Ελάτειας, που προχωρούν κανονικά, καθώς και στο πρώην κτίριο ΑΤΕ στην Αμφίκλεια, το οποίο θα αλλάξει χρήση και εικόνα.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Έπεται και συνέχεια… Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης σε όλα τα χωριά μας και εργασίες ασφαλτόστρωσης και κατασκευής κακοτεχνιών στον δρόμο Ζέλι – Καλαπόδι…

Ονειρευτήκαμε έναν Δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο, με υποδομές που θα καλύπτουν και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Το όνειρό μας παίρνει σάρκα και οστά μετά από σκληρή δουλειά, διεκδίκηση κάθε δυνατής χρηματοδότησης, δυναμικής παρουσίας σε ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου μας, αλλά και συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου»

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανήλικος καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος της «Κιβωτού του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *