Ακολουθήστε μας στο facebook

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα 10/7/24;

Τετάρτη, 10/07/2024
Σήμερα, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας κάνει αρκετά συνειδητοποιημένους και βγάζει μπροστά το πρακτικό μας πνεύμα. Δε θέλει να αφήσουμε τη φαντασία μας να μας παρασύρει και μας υπενθυμίζει ότι για να αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε, πρέπει να «δουλέψουμε», να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, συνεπείς, ώριμοι και να μην βασιζόμαστε στην τύχη. Θα εκτιμηθεί μάλιστα κάθε προσπάθεια που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα και ενδεχομένως να επιβραβευτούμε για τον κόπο μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες τέλος του β’ δεκαημέρου, ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, να πάρετε τα εύσημα κι όχι μόνο. Είστε πιο κοντά από ποτέ να πετύχετε έναν προσωπικό σας στόχο.
Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες τέλος του β’ δεκαημέρου, τα καμπανάκια χτυπάνε και σας καλούν στην τάξη. Αφήστε το αραλίκι και την ξενοιασιά και αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Χωρίς κόπο τίποτα δεν κερδίζεται.

για περισσότερα πατήστε τον σύνδεσμο

https://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/183013/zodia-simera-10-07-na-parameineis-geiomenos

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καιρός: Το φαινόμενο του Ιπτάμενου Ολλανδού καταγράφηκε στην Κέρκυρα

Το φαινόμενο του ανώτερου αντικατοπτρισμού ή Ιπτάμενος Ολλανδός, παρουσιάζεται σε περιόδους επικράτησης αντικυκλώνων Ο καιρός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *