Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πολιτικές συναντήσεις και επαφές από το ΚΚΕ Φθιώτιδας

Το ΚΚΕ Φθιώτιδας ενημερώνει για τις επόμενς πολιτικές του εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟYK.K.E

Tο Σάββατο 28/8 στις 10:00 εξόρμηση στη λαϊκή του κέντρου της Λαμίας και τα καταστήματα με επικεφαλής το μέλος του Τ.Γ. Νεόφυτο Θάνο.

Την ίδια μέρα στις 11π.μ. στις καφετέριες του κέντρου θα περιοδεύσει η Μπαφούτσου Αντριάνα γραμματέας της Τ.Ε. Φθ/δας.
Την ίδια μέρα στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στα μαγαζιά και τις καφετέριες στη συνοικία Γαλανέϊκα με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθ/δας.

Την Δευτέρα 30/8: στις 01:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στο εργοστάσιοCHIMISμε επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθ/δας.

Την ίδια μέρα 1:30μ.μθα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στο εργοστάσιο CHΙPITAμε επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθ/δας.

Την ίδια μέρα στις 10,00π.μ. στο Δασαρχείο και την Πυροσβεστική στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής την Μπαφούτσου Αντριάνα γραμματέα της Τ.Ε. Φθ/δας.

Την ίδια μέρα στις 21:30μ.μ, στη «Χώρα» στα Λουτρά Υπάτης θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση με επικεφαλής τον Σοροβό Βασίλη στέλεχος του ΚΚΕ.

Τρίτη 31/8: στις 07:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στην συνοικία Εργατικές Κατοικίες Γαλανέϊκων με επικεφαλής την Κουραβάνα Δήμητρα μέλος της Τ.Ε.Φ θ/δας.
Την ίδια μέρα στις 07:00μ.μ. στα καταστήματα της οδού Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθ/δας.

Παρασκευή 3/9 στις 08:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στα Γυμνάσια του κέντρου της Λαμίας με επικεφαλής την Αναγνωστοπούλου Γιώτα μέλος του Τ.Γ. Φθ/δας

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιόρτασε τον προστάτη του, Άγιο Στυλιανό, το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Με επίκεντρο το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, το οποίο σφύζει από ζωή, και το Παρεκκλήσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *