Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πολλαπλές συναντήσεις και επαφές για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ. Μαρκόπουλο

Στα πλαίσια των διαρκών επαφών του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  κ.Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφθηκε την Τρίτη το Δήλεσι.

Ο κ. Μαρκόπουλος παρακάθισε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων που οργάνωσε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Γιάννης Δαλαβούρας.

Ήταν ο Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Παπαϊωάννου Μπελιάς Βαγγέλης, ο πρ. αντιδήμαρχος Δερβενοχωρίου Νίκος Πέτρου, η αντιδήμαρχος Δηλεσίου Χριστίνα Κουτρουμπά, η πρ. αντιδήμαρχος Δηλεσίου Ελένη Ζαφειροπούλου, η Πρόεδρος Πλάκας Δηλεσίου Τούλα Γραμματικού, ο πρ. αντιδήμαρχος Δηλεσίου και αντιπρόεδρος συλλόγου Ενεργοί πολίτες Γιώργος Μούσιος, η πρόεδρος Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Λίζα Βαριαμήδου, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συνδυασμού Περγαλιά Μπέλμπας Πέτρος, η πρόεδρος τοπικού Δηλεσίου Τούλα Γραμματικού, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Οινοφύτων & Δερβενοχωρίων Γιώργος Αλωνιάτης, ο Μανούσος Τζαμαντάκης, ο Αγάς Γιώργος, ο επιχειρηματίας Γιάννης Κλαυδιανός, ο επιχειρηματίας Θέμης Μέμμος και Κώστας Μέμμος, Πρόεδρος Κρητών Δηλεσίου & Αυλίδας και ο Χαράλαμπος Κρίμπας.

Την Πέμπτη όλη την ημέρα είχε πολλαπλές συναντήσεις στο γραφείο του στη Λαμία με στελέχη της τοπικής κοινωνίας και συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Σαρακατσαναίων φθιώτιδας, τον πρόεδρο Βαλάντη Μάνδαλο, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Αμπλιανίτη και την γενική γραμματέα Κων/να Κουτσή.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φρίκη – Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης – «Πήγαινε με πολλούς»

Φρίκη  προκαλούν όσα αποκαλύπτονται  για την υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία, η οποία  βιάστηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *