Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πότε προγραμματίστηκαν νέες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από την περιοχή Λαμίας (Πρ. Αταλάντης) εξέδωσε ενημερωτικό σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/03/2022 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τις 08.30 έως τις 15.00 στην περιοχή του Γηπέδου Τραγάνας του ΔΗΜΟΥ Λοκρών. Πιο συγκεκριμένα, το οινοποιείο της Αλεξίου Σοφίας, το Αντλιοστάσιο Τραγάνας, το κτίριο του ΟΤΕ, τα σπίτια περιμετρικά του χωριού και το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας.

Επίσης, από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο χωριό Κυπαρίσσι, στο εργοστάσιο ζυθοποιίας ΕΖΑ, στα εργοστάσια Γεωργατσώνα, Βοντίνα, Γριαγγέλου, στο χωριό Τραγάνα, στα διόδια Τραγάνας, στα χωριά Προσκυνάς, Μαρτίνο, Λάρυμνα, καθώς και στα ιχθυοτροφεία.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη και το μουσείο φυσικής ιστορίας

Ανοιχτό βιβλίο δασικής γνώσης για χιλιάδες φοιτητές εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, αποτελεί το Πανεπιστημιακό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *