Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, 15/11

Ενημερωθείτε για τις νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές στο Δήμο Λαμιέων

Την Τρίτη 15-11-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 10:00’ έως 12:00’ στο Δ.Δ. Σκαμνού.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 10:00’ και στις 12:00’ στο Δ.Δ. Ελευθεροχωρίου και στην Ι.Μ. Δαμάστας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την ίδια μέρα (15/11/22), θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 07:00’ έως 09:00’ στην περιοχή των αρδευτικών του Δ.Δ. Ροδίτσας, πέριξ του Βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΛ και πέριξ του πρώην εργοστασίου Soulis.

Θα έχουμε επίσης ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 07:00’ και στις 09:00’ σε τμήμα ΔΔ Ροδίτσας, τμήμα ΔΔ Ανθήλης, εργ. κατοικίες Ανθήλης, τμήμα ΔΔ Μ. Βρύσης, τμήμα ΔΔ Ν. Μαγνησίας, στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Θεσ/νίκης στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, καθώς και στην περιοχή ανατολικά της Μεγ. Βρύσης, Ροδίτσας, αρδευτικών Ανθήλης (ορυζώνες) για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δ. Τρικκαίων συγκεντρώνει παιχνίδια και στηρίζει παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες

Μπορεί η πανδημία να διέκοψε τη δράση, αλλά ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να στηρίζει παιδιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *