Δευτέρα , 11 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Power Pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος σε χιλιάδες δικαιούχους

Πότε πληρώνεται το επίδομα ρεύματος

Αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα έως και τη Δευτέρα 26/9/2022,  θα γίνει η πληρωμή για το Power Pass, χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν να πάνε στα ATM για να λάβουν το επίδομα ρεύματος.

Σύμφωνα με το Dnews, το επίδομα ρεύματος θα πληρωθεί μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Η πληρωμή για το power pass έχει καθυστερήσει πολύ, καθώς ήταν να πληρωθεί από τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.

Ποιοι θα πάρουν επίδομα

Όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο αναμένεται να λάβουν το Power Pass μέχρι και τη Δευτέρα.

Οι δικαιούχοι της εν λόγω επιδότησης δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022 καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά για ένα μήνα και για την συγκεκριμένη πληρωμή δεν απαιτείται αίτηση, αλλά τα στοιχεία ελήφθησαν απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Δομοκό ο Νίκος Ανδρουλάκης – Θα επισκεφτεί πληγείσες περιοχές

  Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 11.30 π.μ, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *