Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πραγματοποιήθηκαν στην Πύλη τα εγκαίνια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκανχθες στην Πύλη τα εγκαίνια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας η οποία είναι η μοναδική τράπεζα στην περιοχή εξυπηρετώντας τόσο τους κατοίκους της Πύλης όσο και τους δημότες του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας σημείωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα εδώ δηλώνουμε παρόντες ύστερα από συνεχείς παραινέσεις των επιχειρηματικών των κοινωνικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για να δώσουμε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα λύνοντας το μεγάλο πρόβλημα από την αποχώρηση των δύο συστημικών τραπεζών από την περιοχή”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας απευθυνόμενος στον κ. Λάππα τόνισε:
“Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους του Δήμου που έχουμε μια τράπεζα στην πόλη μας . Στον Δήμο μας.Θέλω να κάνω έκκληση στους δημότες να αγκαλιάσουμε την τράπεζα μας. Είναι η τράπεζα μας. Εύχομαι καλές δουλειές”.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε συν τις άλλοις ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε την σημασία της τράπεζας στην Πύλη η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει και τους ηλικιωμένους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντίνος Μπάρδα και Δήμητρα Νάτσινα, αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης όπως και η αντιπολίτευση αλλά και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας: «Οι τράπεζες οφείλουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μήνυμα προς τις τράπεζες στέλνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνοντας ότι «σήμερα, σε ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *