Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις στη Λάρισα

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις με τους εμπόρους να είναι έτοιμοι, ώστε να υποδεχθούν τους καταναλωτές με ελκυστικές τιμές…

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του επισήμανε τόσο προς τους εμπόρους, όσο και προς το καταναλωτικό κοινό ότι οι εκπτώσεις, σύμφωνα με το νόμο 4177/2013, πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

«Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και που είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Επίσης, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023. Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε κατά πλειοψηφία, την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 16:00» επισημαίνονταν στην ίδια ανακοίνωση, η οποία έκλεινε ως εξής: «Τα καταστήματα της πόλης μας είναι πανέτοιμα προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε πολύ χαμηλές, ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Προσκαλούμε λοιπόν τους καταναλωτές, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη αγορά της Λάρισας και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει, δείχνοντας για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έσπασε από το ξύλο την μύτη της αδελφής του 36χρονος Βολιώτης

Με βαρύ ποινικό μητρώο, ένας 36χρονος Βολιώτης που είναι φυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας, μεταφέρθηκε χθες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *