Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στις 30/11/20, ενώ η πρόσκληση επιδόθηκε 1/12/20 για το Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας…

Σε συνέχεια αναφορικά με την πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου της Σπερχειάδας για την συνεδρίαση στις 30/11/2020,  όπου όπως δήλωσε ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραντζούνης, το έμαθε τυχαία και την τελευταία στιγμή παρέστη στην συνεδρίαση.  Τελικά, σήμερα 1/12/2020 του παραδόθηκε η πρόσκληση μέσω ταχυδρομείου!!

Για του λόγου του αληθές, παρατίθενται παρακάτω και οι σχετικές φωτογραφίες με την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης του φακέλου με την πρόσκληση για την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Επειδή κάθε πρόσκληση για κάθε δημόσια συνεδρίαση πρέπει να αποστέλλεται σε 3 πλήρες ημερολογιακά  εργάσιμες ημέρες, εδώ προκύπτουν πολλά ερωτηματικά.

Η πρόσκληση για τις 30/11/2020, ημέρα Δευτέρα, παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ  για αποστολή στις 27/11, ημέρα Παρασκευή και όχι όταν συντάχθηκε στις 26/11 όπως φαίνεται στην πρόσκληση. Εκ των πραγμάτων αφού μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, το νωρίτερο θα παραδίδονταν την Δευτέρα 30/11/20, την ημέρα της συνεδρίασης και στην καλύτερη νωρίς το πρωί. (πολύ λίγες ώρες από την έναρξη). Ωστόσο η Δευτέρα στη Σπερχειάδα  είναι μία μέρα εργάσιμη με πολύ μεγάλη δραστηριότητα, μιας και έχει και Λαϊκή Αγορά κλπ, αυτό όλοι το  γνωρίζουν, και ο Τοπικός Σύμβουλος δεν θα ενημερώνονταν έγκαιρα αφού θα ήταν στην εργασία του εκτός πόλης!

Παρα ταύτα η πρόσκληση τελικά παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 1/12/2020 μία μέρα μετά την συνεδρίαση!

Τα ερωτήματα πολλά…. Πώς ενημερώθηκαν οι υπόλοιποι Τοπικοί Σύμβουλοι; Και αυτοί τυχαία παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση ή ενημερώθηκαν τηλεφωνικά όλοι εκτός από τον κ. Καραντζούνη;;; Και αν έτσι γιατί αυτή η στάση και διάκριση;;; Παρεμπιπτόντως να υπογραμμιστεί ότι και σε προηγούμενη συνεδρίαση δεν τον προσκαλέσαν.  Τέτοιες ενέργεις  δείχνουν να είναι μεθοδευμένες και γίνονται…τακτικές….;;;

Γιατί η συνεδρίαση γίνεται  Δευτέρα μεσημέρι, όπου οι περισσότεροι εργάζονται και επιπρόσθετα ο ίδιος ο Πρόεδρος θα έπρεπε να είναι στο γραφείο του να βλέπει κόσμο, αλλά και να εργάζεται, να ενημερώνεται για θέματα της Κοινότητας;;;

Με αυτά και αυτά, τελικά ποιοι θέλουν να κλείσουν τα ΕΛΤΑ  στη Σπερχειάδα και βάζουν “τρικλοποδιές” ρίχνοντας ευθύνες στο προσωπικό αδικαιολόγητα και επιδιώκουν να τα “μειώσουν” εργασιακά ;;; Μήπως τελικά ήταν στοχευμένη αυτή  η ενέργεια για να μην παραστεί ο συγκεκριμένος Τοπικός Σύμβουλος;;; Γιατί ακόμα και αν ακόμα του επιδίδονταν η πρόσκληση μετά τις 07:00 το πρωί, αυτός θα είχε φύγει για την εργασία του.  Επίτηδες κάποιοι ήθελαν να απουσιάζει;;; Μάλλον ναι, και από ότι  αν δείτε και το βίντεο της συνεδρίασης, είναι ο μόνος σύμβουλος που αποδεικνύει ότι νοιάζεται για την πόλη της καρδιάς του, την Σπερχειάδα. Ανακοινώνει, ρωτά, προτείνει θέματα με εισηγήσεις κσι γενικότερα ασχολείται με τα ζητήματα της Σπερχειάδας!

Το “παιχνίδι της κολοκυθιάς” αν συνεχιστεί θα καταστρέψει την πόλη. Ο τοπικός σύμβουλος δεν θα τους αφήσει … Ελπίζει μόνο να μην είναι μόνος του….

Θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο με την συνεδρίαση και το ότι συνέβη αλλά αυτά τα ερωτήματα είναι σοβαρά για την στάση που κρατούν κάποιοι και πως αντιμετωπίζουν καταστάσεις στην έδρα του Δήμου την Σπερχειάδα….

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία – Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού

Ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου: “Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *