Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόσληψη 3 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Καρπενησίου

Ποιο το αντίτιμο για τους συμμετέχοντες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την συμμετοχή του Δήμου στα προγράμματα «Άθληση  για Όλους» περιόδου 2020-2021 αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Καρπενησίου, προβαίνοντας και στην έγκριση πρόσληψης 3 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με τις εξής ειδικότητες: Α) Πτυχιούχοι Φυσικής ΑγωγήςΕιδικότητα:Ειδική Φυσική Αγωγή, μία (1) θέση και Β) Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής δύο (2) θέσεις.

Η αμοιβή των παραπάνω θα επιβαρύνει τονπροϋπολογισμό οικονομικούέτους2021. Το σύνολο της δαπάνης για τη μισθοδοσία τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες με τη μορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.

Σχετικές πιστώσεις θα προβλεφθούν στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους (2022). Το αντίτιμο για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα Άθληση για όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2021-2022 στο Δήμο Καρπενησίου, θα είναι ως εξής: Άσκηση Ενηλίκων 10,00 € μηνιαίως, άσκηση στην Τρίτη ηλικία 7,00€ μηνιαίως, άσκηση στην προσχολική ηλικία δωρεάν και ειδικά δομημένα μεγάλης διάρκειας (ΑΜΕΑ) δωρεάν.

evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *