Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρωτοβουλία Χρήστου Σταϊκούρα: «Task Force» για την άμεση επίλυση ζητημάτων του σιδηροδρόμου

 

Συγκρότηση ομάδα εργασίας με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων Φορέων των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων Φορέων των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Στόχος της «Task Force» είναι η τακτική συνεργασία και ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός των δράσεων, για την άμεση αντιμετώπιση εκκρεμών ζητημάτων και την καλύτερη λειτουργία του Σιδηροδρόμου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αποφασίστηκε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, να διαμορφωθεί από τους Φορείς μία τελική πρόταση για Συμφωνία – Πλαίσιο, η οποία θα ρυθμίζει όλες τις εκκρεμότητες μεταξύ των μερών.

Απώτερος στόχος της προσπάθειας είναι να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του παρεχόμενου μεταφορικού έργου, επ’ ωφελεία των επιβατών και του συνόλου των χρηστών του δικτύου.

Στη σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Κωνσταντίνος Μαγουλάς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Παληός, ο Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Κωνσταντίνος Κεσεντές, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Ιωάννα Δούνια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train, Maurizio Capotorto, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προσφυγή Μαμάκου κατά Καλογιάννη για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στις πλημμύρες

Για πρώτη φορά στα χρονικά συγκροτείται η αρμόδια επιτροπή πριν τις εκλογές! Προσφυγή στην Επιτροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *