Πέμπτη , 29 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προβολή της Σπερχειάδας μέσα από τις δράσεις της «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας»

Δεν σταματά τις δράσεις που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Τοπική  Κίνηση  «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας».

Κατατέθηκε στον Δήμο Μακρακώμης   σχέδιο δράσης για την προβολή της Σπερχειάδας (διαφημιστική καμπάνια) που υλοποιεί η Τοπική Κίνηση «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας» από μόνη της και επωμίζεται εξ ολοκλήρου το κόστος.

Αυτό συμβαίνει διότι δυστυχώς η Κοινότητα Σπερχειάδας δεν συνεδριάζει και όταν συνεδριάζει  δεν βάζει στα θέματα ημερήσιας διατάξεις τις προτάσεις της Δημοτικής Κίνησης «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας» . Άλλωστε το δήλωσε και ο Αναπληρωτής Προέδρου Κοινότητας Σπερχειάδας κ. Ξέρρας, ότι “προτάσεις της κίνησης δεν ψηφίζονται γιατί είναι Αντιπολίτευση”… Έτσι τους ενδιαφέρει για το πώς θα προχωρήσει η Σπερχειάδα.

Η  Τοπική  Κίνηση  «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας»  δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θα προχωρήσει όσο είναι εφικτό, όλα όσα έχει πει στο πρόγραμμά της. Θα στηρίζεται  φυσικά σε χορηγούς όπου χρειάζεται,  όχι όμως όπως με τους χορηγούς του προεκλογικού αγώνα της συμπολίτευση (σ.σ. οι  χορηγοί τους  στήριξαν τον προεκλογικό αγώνα τους για να τους ανεβάσουν στην εξουσία. Ενώ οι χορηγοί της Τοπικής  Κίνησης  «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας», όπως δηλώνει,  στηρίζουν  δράσεις για την ανάπτυξη της Σπερχειάδας. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά στους  χορηγούς  το πώς αξιοποιούνται οι χορηγίες).

Έτσι,  η επιστολή  προς τον Δήμο Μακρακώμης και ειδικότερα προς την Κοινότητα Μακρακώμης, θεσμικά  έχει να κάνει με την αδειοδότηση για τοποθέτηση πινακίδων για την  προβολή  μνημείων και αξιοθέατων της Σπερχειάδας, στον κόμβο Σπερχειάδας-Μακρακώμης στην Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου.

Οι ενέργειες και οι δράσεις της  Τοπικής  Κίνησης  «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας» θα είναι πάντα θεσμικές και  με διαφάνεια προς τους δημότες για όλα όσα πράττει.

Μάλιστα πολύ ορθά αναφέρει η Τοπική Κίνηση «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας» στην επιστολή της προς τον Δήμο Μακρακώμης, ότι χρονικά και συγκυριακά έχει πλεονέκτημα την παράδοση του ερειπωμένου Αγίου Νικολάου μετά την ανάπλαση του.

Διαβάστε την επιστολή και το  αξιόλογο έντυπο και την κάρτα που ανάρτησε η Τοπική  Κίνηση  «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Η πόλη της καρδιάς μας»  στη σελίδα της στο facebook (πατήστε εδώ) για την προβολή των μνημείων και των αξιοθέατων  της Σπερχειάδας.

Το σχετικό βίντεο spot

 

Η Πρόταση για να χαρακτηριστεί Μαρτυρική πόλη η Σπερχειάδα, στις 8/7/2020 

 

Το έντυπο:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις του 69χρονου απολογούμενου για τον φόνο του 57χρονου γαμπρού του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής

Το κατώφλι των φυλακών πέρασε το ζευγάρι από την Αγία Βαρβάρα που το περασμένο Σάββατο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *