Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ψηφιακή έκθεση για το Ολοκαύτωμα έχουν προετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ψηφιακή έκθεση για το Ολοκαύτωμα έχουν προετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) ως εταίρος στο έργο “Remember Holocaust – Building Bridges for a common future” και το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ως επικεφαλής οργανισμός.

Η ψηφιακή έκθεση παρουσιάζει ορόσημα αναφορικά με την εξόντωση των Εβραίων αλλά και στοιχεία της καθημερινής ζωής των Εβραίων κατά την περίοδο του πολέμου, φωτίζοντας με τρόπο σαφή και εύληπτο τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα.

Το κοινό μέσα από την περιήγησή του στην ψηφιακή έκθεση μπορεί να λάβει πληροφορίες για γεγονότα που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία αλλά και να γνωρίσουν μαρτυρίες από την καθημερινή ζωή ανθρώπων που έζησαν την εποχή εκείνη καθώς και ιστορίες κορυφαίων προσωπικοτήτων που τα ονόματά τους συνδέθηκαν με το Ολοκαύτωμα.

Για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στην ψηφιακή έκθεση, είναι υποχρεωτική η υποβολή αίτησης. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, στο οποίο εμφανίζεται και ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορεί κανείς να περιηγηθεί στην ψηφιακή έκθεση, η οποία θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη και πέραν της 20ής Απριλίου.

Το έργο “Remember Holocaust – Building Bridges for a common future” χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ε.Ε. “Europe for Citizens”.

https://www.thestival.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κίνα: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους για τις αντιδράσεις κατά της πολιτικής της «μηδενικής COVID»

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση των τανκς στους δρόμους πόλεων της Κίνας, όπως η Σανγκάη, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *