Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα – Η ανακοίνωση του Nοσοκομείου Λαμίας

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Νοσοκομείο Λαμίας και ο Διοικητής του κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, για την κατάσταση του καταδικασθέντα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα παρουσίασε σήμερα  σοβαρή επιδείνωση.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γλυκερία & Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας: «Του Έρωτα και της Ξενιτιάς»

Η κορυφαία ορχήστρα Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας Βόλου, που δημιούργησε ο καταξιωμένος συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης συμπράττει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *